Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Intézményünkben is tantermen kívüli, digitális munkarend lépett életbe 2020. március 16-ától.

Tanulóink a Kréta felületen kapják meg elsődlegesen a napi feladataikat, ezen a rendszeren keresztül haladunk a tananyaggal napról-napra, itt kapnak segítséget az otthoni munkavégzéshez. A szülők is ezen a csatornán tudják figyelemmel kísérni a gyerekek feladatait, haladását. Kérem, hogy napi szinten kövessék a KRÉTÁ-ban rögzített feladatokat és a tanárok által küldött üzeneteket! Amennyiben kérdésük, problémájuk adódik, ezen a felületen Önök is elérik iskolánk pedagógusait!

Tennivalók:

  1. Első lépésként, kérem, ellenőrizzék, hogy Önök be tudnak-e lépni a Kréta felületére!
  2. Ellenőrizzék, hogy gyermekük be tud-e lépni a rendszerbe!  (Honlapunk jobb felső sarkában is megtalálja a Kréta E-napló hivatkozást.)

https://klik030532001.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

Akiknek belépési problémái vannak, jelezzék az osztályfőnököknél, vagy küldjenek mailt a titkarsag@tulipanos-gyor.sulinet.hu email-címre! Segítünk!

  1. Intézményünk pedagógusai naponta feltöltik a KRÉTA rendszerbe az aznapi órákhoz kapcsolódó tananyagot, a szükséges segédanyagokat a Házi feladat modulba!
  2. Ezen a felületen fogják a nevelők a számonkérés módjait is közölni.
  3. Ez az oktatási forma akkor lesz eredményes, ha
  • a gyermekek számára megfelelő napirendet alakítanak ki,
  • folyamatosan nyomon követik és ellenőrzik a munkájukat,
  • a kért feladatot határidőre beküldik.

 

A Kréta felületének menüpontjai asztali számítógépen, ill. laptopon működnek teljes mértékben. A mobilapplikáción az e-ügyintézés nem érhető el.

Amennyiben Önöknek ez az oktatási forma technikailag nem kivitelezhető, kérem, vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökkel.

Mindenki számára új ez a helyzet, és mindannyiunktól több türelmet, figyelmet, együttműködést igényel. Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és zökkenőmentesen tudjanak otthon tanulni, nagy szükség van a felelős tanulói magatartásra, szülői támogatásra.

Kérem együttműködésüket az előttünk álló időszakra!

Mindemellett a legfontosabb az, hogy vigyázzunk egymásra! Kövessük és tartsuk be az aktuális rendelkezéseket, a gyerekek lehetőség szerint tartózkodjanak otthon! A nehézségek, kényelmetlenségek mellett próbáljunk lehetőségként is tekinteni erre a helyzetre, amelyből a lehető legtöbbet, legjobbat hozhatjuk ki közösen!

Kérem, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját is!

 

Üdvözlettel: Szélesné Karácsony Ida