Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 220/2020. Korm. rendelet értelmében az iskolák ”2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek azzal, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából, illetve minden iskolában, minden tagintézményében és telephelyén meg kell szervezni a felügyeletet.”

Ezúton értesítjük Önöket, hogy napközis ügyeletre jelentkezni lehet a június 2-15-ig tartó időszakra (8.00-16.00 óráig) a titkarsag@tulipanos-gyor.sulinet.hu címen  05. 28. csütörtök 16.00 óráig.

(Aki már igényelte ezt, nem kell újra megtennie, az eddigieket már regisztráltuk!)

Az étkezéssel kapcsolatos igényüket kérjük jelezzék a lemondas@gek.hu címen, a gyermek nevével, osztályával, iskolájával, írják meg, hogy iskolai ügyeletet szeretnének, így a befizetett ellátást hozzánk szállítják ki. (Természetesen a befizetés nem kötelező, otthonról is lehet elemózsiát hozni.)

Egy étkeztetéssel kapcsolatos újabb információs levelet mellékelünk a Győri Gazdasági Működtető Központ kérésére, ami tartalmazza a mi iskolánk ügyintézőjének elérhetőségét is.

Tisztelettel: Vezetőség

 

Ügyintéző elérhetősége: Báriné Farkas Flóra  20/ 385 7049 barine.flora@gek.hu