Rónay úti épület:

A járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendet betartva tanévnyitó ünnepséget idén csak az első osztályosoknak tartunk 2020. szeptember 1-én 8 órakor a tornacsarnokban, melyen tanulónként csak egy szülő lehet jelen. Kérjük a Szülőket, maszkot hozzanak magukkal és ügyeljenek a 1,5 méteres távolságtartásra!

A tanévnyitó ünnepség után a többi évfolyamnak az iskolarádión keresztül kerül sor a tanév megnyitására.

Megjelenés, öltözet: „könnyített ünneplő” (fehér felső).

Az első napra minden tanuló a táskáját, tolltartóját és egy jegyzetfüzetet hozzon magával.

A közösségi terek, mosdók, folyosók használatakor a felsős tanulóknak különösen ajánlott a maszk viselése, így kérjük a felsős tanulókat, azt is hozzanak magukkal már az első tanítási napon. Eldobható papír zsebkendő is legyen mindenkinél! Antibakteriális kézmosási lehetőség és papír kéztörlő a mosdókban biztosított.

A tankönyvek kiosztására a tanévnyitó ünnepség után kerül sor.

Az első napra kijelölt osztálytermek beosztása a bejáratnál kifüggesztésre kerül.

Az első naptól biztosítjuk az étkezést, a napközit és a tanulószobai foglalkozásokat.

Az 1-5. évfolyamon az első 4 tanóra, 6-8. évfolyamon az első 3 tanóra lesz megtartva az osztályfőnökkel, utána ügyeletet biztosítunk a napköziig/tanulószobáig, illetve ebédelhetnek és az írásos szülői jelzés szerint hazamehetnek a tanulók.

Az alsós napközis tanulókat csak a Szülőkkel írásban előre egyeztetett időpontokban (15 óra / 15:30 illetve 16 óra) kísérjük a főbejárathoz, ahol a tanítók átadják őket a Szülőknek.

A felsős tanulók az első napra hozzanak szülői írásbeli jelzést arról, hogy meddig maradnak az iskolában (tanítási órák végéig, vagy ha tanulószobások, hány óráig). Amennyiben a tanulószobás tanuló az első tanítási napon nem igényel tanulószobát, és hazamehet a tanítási órák után, azt kizárólag írásos szülői engedéllyel teheti meg, amelyet a tanulónak az osztályfőnök részére le kell adnia.

A járványügyi készenlét idején az intézményt csak a tanulók és a dolgozók látogathatják, az intézményben külsős személy nem tartózkodhat. Kérjük a Szülőket, hogy gyermekeiket csak az épület kapujáig kísérjék, a folyosóra ne lépjenek be! Ügyintézéshez telefonon kérjenek időpontot, illetve amennyiben erősen indokolt, sürgős ügyet szeretnének intézni, a portán kapnak felvilágosítást. Az udvari bejáratot csak az intézményben dolgozók használhatják.

 

Kisbácsa:

Hasonlóan a Rónay úti épülethez, illetve az osztályfőnökök írásbeli értesítése szerint.

 

Sikeres tanévet, jó egészséget kívánunk!

Intézményvezetés