Most, hogy itt a jóidő, az UNI Győr –MÉLY ÚT  női kosárlabda csapat karácsonyi ajándéklabdáit örömmel vették használatba  tanulóink.

 

 

A „MosolyManók” akció szervezői idén is felhívást tettek közzé az ország általános iskoláiban, melyben arra bíztatták a gyerekeket, hogy állítsanak össze ajándékcsomagokat rászoruló családban élő kortársaik számára. A jótékonysági akció célja az volt, hogy az ajándékcsomagok segítségével karácsonykor is minél több gyermek arcára varázsoljunk mosolyt. Egyrészt a rászoruló gyermekeknek, akik örülnek a meglepetéseknek, másrészt azoknak, akik adnak, mert megélhetik az önzetlen segítés örömét.

Az akcióhoz iskolánk is csatlakozott. A futárszolgálat több alkalommal is vitt el tőlünk gondosan becsomagolt cipősdobozokat, melyeket tanulóink gyűjtöttek össze és töltöttek meg kedves meglepetésekkel. Köszönjük az akcióban résztvevő tanulóknak és szüleiknek, hogy az ajándékcsomagokat elkészítették és behozták az iskolába! A legtöbben nemcsak egy, hanem kettő-három cipősdobozzal is érkeztek.

Köszönjük, hogy 2021 karácsonyán iskolánk MosolyManói voltak:

Böröcz Bíborka 1.a,  Fülöp Nóra Niké 2.a, Enyedi Nikol Adrienn 3.b, Gombás Márk 3.b, Lukácsi László Bence 3.b, Miklós Jázmin 3.b, Takács Benett 3.b, Tunyogi Márk 3.b, Braun Seron Liána 4.b, Dudik Bendegúz 5.b, Végső Alexandra 5.b és Tunyogi Emőke Gréta 6.a.