Alsó tagozat - Kisbácsa

Tanulóink tantárgyi repertoárja az 1997/1998. tanévtől új tantárggyal bővült: informatika vagy számítástechnika. Harmadik osztálytól kezdődően, csoportbontással folyik ennek oktatása.

A kezdetek: - gyűjtögetéssel kezdődött.
Az anyaiskolától kapott 286-osokkal, magánszemélytől ajándékozott 386-ossal, 486-ossal és az EON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató Rt. pályázatán nyert géppel indultunk.
Gyermekcipőben jártunk az akkori legmodernebbnek tartott Pentiumok világához képest! Ahány gép, annyiféle billentyűvariációk sora. Folyamatos bővülés, de hiába, ez a gépi környezet még csak a DOS oktatását tette lehetővé! Tanulóink így is lelkesedtek, és toplistájukon a számítástechnika előkelő helyet foglalt el, amely napjainkig tart.
2005-ben megújuló gépparkkal - (nevelőiben, igazgatóiban is új gép) - a könyvtárban immár 10 hálózatba kötött gép van, amin már a korszerű programokat is lehet oktatni.
2006-ban internetes hozzáféréssel bővült az informatikai palettánk, minden gépről elérhető az internet. Így már igazán élvezet a tanulás!

Felső tagozat - Révfalu

Iskolánkban minden osztályban van számítástechnika oktatás. A tanulók nagyon szeretik ezt a tárgyat, és a mai világban egyre több helyen szükségük is van a számítógépekkel való munkához erre.
Számítástechnika tantermünk 2005-ben alakult át, a túlhaladott régi gépek java részét kicseréltük részben saját, részben normatív pénzekből, így már nagyrészben modern, Pentium4-es gépeken dolgozhatnak a tanulók. A teremben 18 gép van, amik hálózatba vannak kötve egymással, és a központi szerverünkön keresztül mindegyik rendelkezik internet eléréssel.
Ezzel az új gépparkkal színvonalasan tudják tanáraink oktatni a tananyagot, sőt néha jut egy kis idő játékra, és a világháló felfedezésére is, amit a gyerekek nagyon kedvelnek. Reméljük a jövőben tovább tudjuk bővíteni informatikai rendszerünket a jobb körülményekért.