Tisztelt Szülő!

 

Ahogy az már biztosan Ön előtt is ismert, a koronavírus terjedése miatt a Kormány az általános iskolák minden évfolyama számára tantermen kívüli digitális munkarend bevezetéséről döntött a mai napon. A digitális munkarend 2021. március 8‑ától a tavaszi szünet végéig, azaz április 6-ig tart majd.

A digitális munkarend ideje alatt – különösen indokolt esetekben – munkanapokon ismételten megszervezzük a tanulók rendkívüli napközbeni felügyeletét a szülők igényei alapján. Felhívom a figyelmet arra, hogy felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek, s ez a felügyelet nem jelenti iskolai foglalkozás megtartását. Elsődleges a gyermek otthoni felügyelete.

Kérem, hogy jelezzen vissza 2021. március 5-én pénteken 12:00 óráig (egy rövid indokolás kíséretében), hogy a 2021. március 8-31. közötti időszakban mely napokon, milyen időtartamban igényli a felügyeletet gyermekének. Abban az esetben, ha nem érkezik jelzés, azt úgy értelmezzük, hogy a gyermek felügyeletét a szülő meg tudja oldani. A rendkívüli iskolai felügyelet igénylését emailben a következő iskolai email-címre várjuk: titkarsag@tulipanos-gyor.sulinet.hu.

Kérem, hogy a felügyelet igénylésével csak rendkívüli és különösen indokolt esetben éljen a gyermekek és mindannyiunk biztonsága érdekében.

A digitális munkarend kapcsán ismételten felhívom a kedves Szülők figyelmét a KRÉTA rendszer használatára. Kérem, ellenőrizzék, hogy Önök be tudnak-e lépni a KRÉTA szülői felületére; illetve gyermekük a KRÉTA tanulói felületére! A tananyag küldése és az iskolával való kommunikáció ezen időszak alatt is elsődlegesen a már megismert KRÉTA rendszeren keresztül zajlik.

Az intézmény honlapján mindig megjelentetjük az aktuális tudnivalókat, legfontosabb információkat. Kérem, látogassa rendszeresen honlapunkat a digitális munkarend ideje alatt is (www.tulipanosgyor.hu)!

Bármilyen felmerülő kérdés, probléma esetén keresse bizalommal gyermeke osztályfőnökét, illetve az intézmény vezetőségét!

 

Győr, 2021. március 4.

 

Tisztelettel:

Szélesné Karácsony Ida intézményvezető