Tisztelt Szülő!

Ahogy az már biztosan Ön előtt is ismert, a koronavírus terjedése miatt a 145/2021. (III.27.) Korm. rendelet alapján az általános iskolák minden évfolyama számára 2021. április 19-ig meghosszabbításra került a tantermen kívüli digitális munkarend.

A digitális munkarend ideje alatt – különösen indokolt esetekben – munkanapokon ismételten megszervezzük a tanulók rendkívüli napközbeni felügyeletét a szülők igényei alapján. Felhívom a figyelmet arra, hogy felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek, s ez a felügyelet nem jelenti iskolai foglalkozás megtartását. Elsődleges a gyermek otthoni felügyelete.

Kérem, hogy jelezzen vissza 2021. április 6-án kedden 12:00 óráig (egy rövid indokolás kíséretében), hogy a 2021. április 7-19. közötti időszakban mely napokon, milyen időtartamban igényli a felügyeletet gyermekének. Abban az esetben, ha nem érkezik jelzés, azt úgy értelmezzük, hogy a gyermek felügyeletét a szülő meg tudja oldani. A rendkívüli iskolai felügyelet igénylését emailben a következő iskolai email-címre várjuk: titkarsag@tulipanosgyor.sulinet.hu.

Kérem, hogy a felügyelet igénylésével csak rendkívüli és különösen indokolt esetben éljen a gyermekek és mindannyiunk biztonsága érdekében.

A tananyag küldése és az iskolával való kommunikáció elsődlegesen továbbra is a már megismert KRÉTA rendszeren keresztül zajlik.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2021. április 07. napjától valamennyi közétkeztetésben résztvevő gyermekre vonatkozóan az étkezéseket továbbra is lemondottnak tekinti a GEK.

Amennyiben mégis igényelnének gyermeküknek étkezést a tantermen kívüli digitális oktatás időtartamára, a csatolt nyilatkozat kitöltésével ezt megtehetik.

 

Az intézmény honlapján mindig megjelentetjük az aktuális tudnivalókat, legfontosabb információkat. Kérem, látogassa rendszeresen honlapunkat a digitális munkarend ideje alatt is (www.tulipanosgyor.hu)!

Bármilyen felmerülő kérdés, probléma esetén keresse bizalommal gyermeke osztályfőnökét, illetve az intézmény vezetőségét!

 

Győr, 2021. március 30.

Tisztelettel:

Horváthné Kárpáti Zsuzsanna

intézményvezető-helyettes