Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Újra egy nehéz, küzdelmekkel és mégis sikerekkel teli tanévet zárhattunk. Ez az év legalább olyan sok kihívást hozott mindannyiunk számára, mint az előző. A pandémia az életünk minden területén átírta a szabályokat, megváltoztatta az elképzeléseinket, átszervezte a programjainkat. A digitális oktatás diáknak, szülőnek, pedagógusnak egyaránt komoly próbát jelentett. De megálltuk a helyünket ezen a próbán, bebizonyítottuk, hogy ha összefogunk a közös cél érdekében, akkor minden sikerülhet. Ennek a tanévnek ez volt a legnagyobb sikere és tanulsága is egyben. Az év végi tanulmányi eredmények, a statisztikai adatok pedig mind azt mutatják, hogy érdemes és sikeres volt közös küzdelmünk, hogy az oktatás győzedelmeskedjen.

Hagyományos tanévzáró ünnepséget a korlátozások miatt idén sem tudtunk tartani, de az iskolarádión keresztül mégis ünnepélyes formában tudtuk lezárni a tanévet. A kitűnő eredményt elért tanulóink neve a tanévzárón elhangzott az iskola közössége előtt, de itt a honlapon is szeretnénk nevük felsorolásával elismerni teljesítményüket. Kitűnő tanulóink idén is könyvjutalomban részesültek, melyet bizonyítványosztáskor vehettek át az osztályfőnöküktől. Ezúton is gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!

Kezdődjék most a vakáció! A nyárra mindenkinek jó pihenést, tartalmas vakációt kívánok!  A következő tanévnyitón találkozzunk mindenkivel újra tudásvággyal teli, tettre készen, kipihenve, boldogan és egészségesen.

 

Szélesné Karácsony Ida
intézményvezető